Bormioli Ebro Set Pjata 19 Copë

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Bormioli Rocco

Çmimi: 4.500,0 Lekë

4.500,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Formë e rrumbullakët, ngjyrë e bardhë.
  •  Material Acropal.
  • Pjatë supe - 23.5 cm, 6 copë.
  • Pjatë servirie - 25.5 cm, 6 copë.
  • Pjatë ëmbëlsire - 20 cm, 6 copë.
  • Tas sallate - 23 cm, 1 copë.
  • Përdoret në mikrovalë.
  • Pastrohen në pjatalarëse.
  • Prodhuar nga Bormioli Rocco, Itali.
Marka / Prodhuesi
Bormioli Rocco
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtepia dhe Tavolina
Pesha
7.2 Kg
Barcode
8411712234041
BNCode
BO000001202R

Detajet

Produkte të ngjashme

0.1245
239.45 KB