Pyrex Formë Ëmbëlsire me Hapje 26 cm dhe 20 cm

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Pyrex

Çmimi: 1.799,0 Lekë

1.799,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Formë me hapje 26 dhe 22 cm, të rrumbullakët, ngjyrë kafe, me trashësi prej 0.4 mm.
  • Material me veshje teflon kundër ngjitjes.
  • Rezistencë ndaj ndryshimeve termike deri në temperaturën 230°C.
  • Përdoret për gatimin e ëmbëlsirave te ndryshme.
  • Pastrohet edhe në pjatalarëse.
  • Prodhuar nga Pyrex, Francë.

Marka / Prodhuesi
Pyrex
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtepia dhe Tavolina
Pesha
1.5 Kg
Barcode
3426470279116
BNCode
PY000000216R

Detajet

Dimensionet
26 Cm - 20 Cm
Ngjyra
Kafe
Materiali
Çelik

Produkte të ngjashme

0.1061
245.3 KB