Sonifer Waffle Tostier 3në1, 1000W, SF-6083

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Sonifer

Çmimi: 5.070,0 Lekë

5.070,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Tostier , Waffle Maker, ngjyrë i kuq, me pllaka të çmontueshme, SF-6083, 1000 W.
  • Produkti ka përmasa 18.5 x 28 x 9 cm dhe gjatësi kabëlli 70 cm.
  • Material i pllakave me veshje kundër ngjitjes.
  • Përdoret kryesisht për të bërë waffle, kaush për akullore dhe petulla.
  • Pastrohet lehtësisht.
  • Garanci 3 muaj.
  • Prodhuar nga Sonifer, Spanjë.
Marka / Prodhuesi
Sonifer
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Pesha
2.42 Kg
Barcode
6971184584539
BNCode
SN000002354F

Detajet

Dimensionet
18.5 x 28 x 9 cm
Materiali
Ngjyra
E kuqe

Produkte të ngjashme

0.1297
250 KB