Easy Go Çantë Blu Marketi

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Gimi

Çmimi: 2.860,0 Lekë

2.860,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Karroca është me ngjyrë blu.
  • Struktura e saj është çelik.
  • Çanta e karrocës ka material pëlhurë e heqshme e lehtë për tu pastruar.
  • Mund të bëhet një karrocë transportuese shumë e dobishme.
  • Përdoret kryesisht për të bërë pazare, etj.
  • Prodhuar nga Gimi.
Marka / Prodhuesi
Gimi
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtepia dhe Tavolina
Pesha
2.18 Kg
Barcode
8001244005891
BNCode
GI000000156M

Detajet

Ngjyra
Blu

Produkte të ngjashme

0.1183
238.88 KB