Termometër për Lëngje

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Smart Kitchen

Çmimi: 850,0 Lekë

850,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
Termometër kuzhine për lëngje.
Marka / Prodhuesi
Smart Kitchen
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtepia dhe Tavolina
Pesha
0.2 Kg
Barcode
690220172005
BNCode
SK000000059E

Detajet

Produkte të ngjashme

0.104
238.15 KB