Pompea Shapka Plazhi Blu me Spirance për Femra, të masës 35, Model 267

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Pompea

Çmimi: 750,0 Lekë

750,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Shapka plazhi me gisht për femra
  • Produkti ka masën 35
  • Materiali i shtrojës dhe rripave është prej gome
  • Ngjyra e produktit është blu me spirancë
Marka / Prodhuesi
Pompea
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Veshje dhe modë
Pesha
0.15 Kg
Barcode
BNCode
PO000001282A

Detajet

Materiali
Gomë
Ngjyra
Blu
Masa
35
Gjinia
Femra

Produkte të ngjashme

0.1557
258.98 KB