Ekspres kafeje me veshje guri i Kuq, Masa 2

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Tong

Çmimi: 790,0 Lekë

790,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Ekspres Kafeje
  • Me veshje Guri, ngjyrë e kuqe
  • Masa 2 filxhanë
  • Përdoret në të gjithë llojet e sobave dhe gaz
Marka / Prodhuesi
Tong
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtepia dhe Tavolina
Pesha
0.3 Kg
Barcode
6985297680156
BNCode
TN000000172Y

Detajet

Ngjyra
E kuqe

Produkte të ngjashme

0.1052
238.41 KB