Sonifer Tostier Sandwich Maker, 750W, SF-6104

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Sonifer

Çmimi: 5.320,0 Lekë

5.320,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Tostier 750 W,  SF-6104, ngjyrë e zezë, me përmasa 23 x 23 cm.
  • Material i pllakave qeramikë me veshje kundër ngjitjes.
  • Ngrohje dyfishe (nxehen të dyja pllakat).
  • Sipërfaqe gatimi jo-ngjitëse.
  • Gjatësia e kabëllit: 70 cm.
  • Dritë LED që tregon kur ndizet dhe fiket pajisja.
  • Pastrohet lehtësisht.
  • Garanci 6  muaj.
  • Importuar nga Sonifer, Spanjë.
Marka / Prodhuesi
Sonifer
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Pesha
1.45 Kg
Barcode
6971184581071
BNCode
SN000003186F

Detajet

Dimensionet
21 x 22 cm
Materiali
Inoks Çelik
Ngjyra
E zeze

Produkte të ngjashme

0.1316
246.47 KB