Shportë 1 Tenxhere Kaisa, 1 Tigan Blunavi, 1 Tavë Luminarc, 6 Tasa Parma

Kodi:

Çmimi: 2.299,0 Lekë

4.640,0 Lekë2.299,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
Shporta përmban 1 tenxhere inoks Kaisa Villa 4.5 lt, 1 tigan Blunavi 22 cm, 1 tavë për pjekje Luminarc 1.3 lt dhe 6 tasa supe/gjelle 14x14cm.
Pesha totale
2.341 Kg

Përbërja e setit

Emri
Kaisa Villa Tenxhere me Kapak 22 X 12.5 cm, 4.5 Lt
Sasia në set
1
Përshkrimi
 • Kaisa Villa tenxhere me kapak, 22X12.5 cm, me kapacitet 4.5 lt.
 • Material inoks.
 • Ekstra rezistente ndaj gërvishtjeve dhe nxehtësisë.
 • E përshtatshme për të gjitha llojet e sobave, përfshirë ato me induksion.
 • Përdoret për gatime të ndryshme, etj.
 • Mund të lahet në pjatalarëse.
Marka / Prodhuesi
Kaisa Villa
Pesha
1.6 Kg
Barcode
6924299066322
BNCode
KS000002292V
Dimensionet
22 X 12.5 cm
Ngjyra
Gri
Materiali
Inoks
Përbërja
Inoks
Vëllimi
4.5 L
Emri
Blunavi Storm Tigan me Veshje Guri, 22 Cm
Sasia në set
1
Përshkrimi
 • Tigan ngjyrë gri dhe diametër 22 cm.
 • Material me veshje guri kundër ngjitjes.
 • Doreza termo izoluese që nuk përcjell nxehtësi.
 • Mund të përdoret në të gjitha llojet e sobave, gaz, përfshirë ato me induksion.
 • Ka sipërfaqe rezistente ndaj gërvishtjes dhe ngjitjes.
 • Nuk përmban element toksikë të tillë si PTFE dhe PFOA.
 • Mund të lahet në pjatalarëse.

Marka / Prodhuesi
Blunavi
Pesha
0.53 Kg
Barcode
8290110964220
BNCode
BL000000108U
Materiali
Gur
Dimensionet
22 cm
Ngjyra
Gri
Emri
Luminarc Smart Cuisine Tavë Ovale 29 X 17 cm, 1.3 Lt
Sasia në set
1
Përshkrimi
 • Luminarc tavë në formë ovale, e bardhë me përmasa 29 x 17 x 4.5 cm dhe kapacitet 1.3 Lt.
 • E përbërë nga material qelq opal, ekstra rezistent.
 • Mund të përdoret në furrë dhe mikrovalë.
 • Pastrohet edhe në pjatalarëse.
 • Përdoret për të pjekur ushqime të ndryshme deri në 250 °C.
 • Prodhuar nga Luminarc, Francë.
Marka / Prodhuesi
Luminarc
Pesha
0.111 Kg
Barcode
883314639728
BNCode
LM000000784C
Materiali
Arkopal
Ngjyra
E bardhë
Përbërja
Arkopal
Dimensionet
29 x 17 x 4.5 cm
Vëllimi
1.3 L
Emri
Bormioli Parma D Tas 14 cm, 1 Copë
Sasia në set
6
Përshkrimi
 • Parma tas i bardhë, me përmasa 14 x14 cm, gjatësia 5.5 cm.
 • Material opal.
 • Ekstra rezistent ndaj gërvishtjeve dhe goditjeve.
 • I përshtatshëm për mikrovalë.
 • Përdoret për supë dhe sallatë frutash, etj.
 • Mund të lahet në pjatalarëse.
 • Prodhuar nga Bormioli, Itali.
Marka / Prodhuesi
Bormioli Rocco
Pesha
0.1 Kg
Barcode
8411712558826
BNCode
BO000001224R
Ngjyra
E bardhë
Materiali
Arkopal
Përbërja
Arkopal
Dimensionet
14 cm x 14 cm

Produkte të ngjashme

0.146
283.7 KB