Luminarc Carine Set Pjatash të Bardha dhe të Zeza 19 Copë

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Luminarc

Çmimi: 4.410,0 Lekë

4.410,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Set pjatash ngjyrë të bardhë dhe të zezë, formë e rrumbullakët.
  • 6 x pjatë ëmbëlsire 19 cm: 3 x ngjyrë të zezë dhe 3 x ngjyrë të bardhë.
  • 6 x  pjatë për supë 21 cm: 3 x ngjyrë të zezë dhe 3 x ngjyrë të bardhë.
  • 6 x pjatë servirie 27 cm: 3 x ngjyrë të zezë dhe 3 x ngjyrë të bardhë.
  • 1 x tas sallate ngjyrë të zezë 27 cm.
  • I përbërë nga material Akropal, eksta rezistent ndaj goditjeve dhe temperaturave.
  • Përdoren në mikrovalë.
  • Mund të lahen në pjatalarëse.
  • Prodhuar nga Luminarc, Francë.

Marka / Prodhuesi
Luminarc
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtepia dhe Tavolina
Pesha
0.111 Kg
Barcode
026102895276
BNCode
LM000000767C

Detajet

Materiali
Arkopal
Ngjyra
E bardhë E zeze
Përbërja
19 Copë

Produkte të ngjashme

0.127
254.98 KB