Luminarc Keepn Tas me Kapak 23 cm

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Luminarc

Çmimi: 630,0 Lekë

630,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Tas me kapak dhe vëllim 220 cl.
  • I përbërë nga material qelq dhe kapak plastik.
  • Mund të përdoret për ruajtjen e ushqimeve për një kohë të gjatë. 
  • Pastrohet edhe në pjatalarëse.
  • Prodhuar nga Luminarc, Francë.
Marka / Prodhuesi
Luminarc
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtepia dhe Tavolina
Pesha
0.75 Kg
Barcode
883314199239
BNCode
LM000000387C

Detajet

Ngjyra
Transparent
Materiali
Qelq
Përbërja
Qelq, plastik
Dimensionet
23x11x10.5

Produkte të ngjashme

0.124
246.09 KB