Tontarelli Omnimodus Komodinë me 2 Module dhe 3 Kate

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Tontarelli

Çmimi: 27.850,0 Lekë

27.850,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Komedinë kremi me 2 module dhe 6 ndarje.
  • Ngarkesa që mund të mbajë deri ne 40 kg.
  • Material polipropilen-plastikë.
  • Rezistent ndaj ujit dhe lagështisë.
  • Rezistent ndaj rrezeve UV.
  • Pastrohet lehtësisht.

Marka / Prodhuesi
Tontarelli
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtepia dhe Tavolina
Pesha
2 Kg
Barcode
8009404184059
BNCode
TO000000123N

Detajet

Materiali
Polietilen Plastikë
Ngjyra

Produkte të ngjashme

0.1829
245.03 KB