Tontarelli Grace Kosh Mbeturinash Ngjyrë Blu 25 Lt

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Tontarelli

Çmimi: 1.300,0 Lekë

1.300,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Grace kosh mbeturinash ngjyrë blu.
  • Kapaciteti: 25 lt.
  • Material plastik.
  • Ekstra rezistent ndaj agjentëve atmosferikë.
  • Pajisur me kapak të lëvizshëm që krijon lehtësi në hedhjen e mbeturinave.
  •  I përshtatshëm për ambjente të jashtme dhe të brendshme. 
Marka / Prodhuesi
Tontarelli
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtepia dhe Tavolina
Pesha
1 Kg
Barcode
8009404223154
BNCode
TO000000050N

Detajet

Produkte të ngjashme

0.1163
238.88 KB