Sonifer Tostier 3në1, 1200 W, SF-6087

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Sonifer

Çmimi: 7.340,0 Lekë

7.340,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Tostier Sandwich Maker, ngjyrë gri, 1200 W.
  • Pajisur me tre forma të ndryshme pllakash, të përshtatshme për tost, sandwich dhe waffle.
  • Material i pllakave me veshje kundër ngjitjes.
  • Dritë LED që tregon kur ndizet dhe fiket pajisja. 
  • Ekstra rezistente ndaj nxehtësisë.
  • Pastrohet lehtësisht.
  • Prodhuar nga Sonifer, Spanjë.
Marka / Prodhuesi
Sonifer
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Pesha
3.49 Kg
Barcode
6971184584768
BNCode
SN000002088F

Detajet

Produkte të ngjashme

0.1311
248.68 KB