Amc Set Tenxheresh Inoksi, 23 Copë

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Falcon

Çmimi: 6.499,0 Lekë

40.960,0 Lekë6.499,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
Amc Set Tenxheresh Inoks Celik 18/10, me 7 Shtresa, 23 Copë.
 • 1 x Tenxhere me kapak, me përmasa 24 x 14 cm, 6.3 lt.
 • 1 x Tenxhere me kapak, me përmasa 20 x 12 cm, 3.7 lt .
 • 1 x Tenxhere me kapak, me përmasa 18 x 10 cm, 2.5 lt.
 • 1 x Tenxhere me kapak, me përmasa 16 x 8 cm, 1.5 lt
 • 1 x Banjëmari, me përmasa 20 x 10 cm.
 • 1 x Tigan me kapak, me përmasa 24 x 6.5 cm, 2.5 Lt.
 • 1 x Tigan me përmasa 16 x 8 cm, 1.6 Lt.
 • 1 x Shportë për skuqje me dorezë teli.
 • 2 x Mbjatëse tenxheresh.
 • 1 x Kapëse mishi.
 • 2 x garuzhde.
 • 1 x Rrahëse veze.
 • 1 x Spatul.
 • 1 x lugë për makarona.
 • 1 x Aksesorë kapaku.
 • Material inoksi 18/10.
 • Ekstra rezistente ndaj gërvishtjeve dhe ngjitjes.
 • Të përshtatshme për të gjitha llojet e sobave perfshire dhe atyre për induksion.
 • Mund të lahen në pjatalarëse.
 • Përdoren kryesisht për gatime të ndryshme, etj.
Marka / Prodhuesi
Falcon
Ofruar nga
Falcon
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Pesha
10.04 Kg
Barcode
8052109250444
BNCode
FL000005911C

Detajet

Produkte të ngjashme

0.122
270.29 KB