Korkmaz Proline Tigan, 16 x 6 Cm

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Korkmaz

Çmimi: 4.280,0 Lekë

4.280,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Proline tigan, 16 x 6 cm, me kapacitet 1 litër.
  • Material inoks i cilësisë së lartë, 18/10.
  • Përcueshmëri e lartë e nxehtësise e cila lejon gatimin me flakë të ulët.
  • Rezistent ndaj gërvishtjeve.
  • I përshtatshëm për të gjitha llojet e sobave, përfshirë ato me induksion.
  • Mund të lahet në pjatalarëse.
  • Prodhuar nga Korkmaz.
Marka / Prodhuesi
Korkmaz
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Pesha
0.6 Kg
Barcode
8691607011746
BNCode
KM000001674Z

Detajet

Materiali
Inoks
Dimensionet
16 x 6 cm
Ngjyra
Vëllimi
1 L

Produkte të ngjashme

0.1327
247.18 KB