Luigi Bormioli Mixology Set Shishe Pije dhe Përzjerës Koktejli 5 Copë

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Luigi Bormioli

Çmimi: 5.489,0 Lekë

5.489,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Set i përbërë nga:
  • 3 shishe për pije alkoolike të linjës "Elixir";
  • 1 shishe për pije alkoolike të linjës "Authentica";
  • 1 gotë përzierëse koktejli.
  • Janë prodhuar me material SON.hyx qelq kristalor me cilësi të latrë.
  • Karakteristika të materialit:
  • I përpunuar me teknologji të lartë.
  • Tërësisht transparent.
  • I fortë: Rezistent ndaj dëmtimeve dhe ndryshimit të temperaturave. Miqësor me mjedisin: pa plumb dhe metale të rënda.
Marka / Prodhuesi
Luigi Bormioli
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtepia dhe Tavolina
Pesha
0.53 Kg
Barcode
032622025765
BNCode
LU000000996G

Detajet

Produkte të ngjashme

0.1338
252.16 KB