Margherita Tube Formë Ëmbëlsire, 32 cm

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Vespa

Çmimi: 1.390,0 Lekë

1.390,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Formë ëmbëlsire me ndarje në mes 32 cm.
  • Material me veshje kundër ngjitjes.
  • Përdoret në furrë deri në temperaturën 230°C.
  • Pastrohet dhe në pjatalarëse.
  • Përdoret për përgatitjen e ëmbëlsirave te ndryshme.
Marka / Prodhuesi
Vespa
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Pesha
0.6 Kg
Barcode
8014932200287
BNCode
VE000000724S

Detajet

Dimensionet
32 cm
Ngjyra
E zeze
Materiali
Çelik

Produkte të ngjashme

0.1256
241.79 KB