Jia Mei Set me 2 Tabaka

Kodi:

Marka/Prodhuesi: JIO

Çmimi: 4.400,0 Lekë

4.400,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Tabaka, në formë drejtkëndore, ngjyrë gold, 2 copë.
  • Përmasat: 42 x 29 cm dhe 35 x 25 cm.
  • Material çelik- inoks.
  • Ekstra rezistente ndaj lagështirës.
  • Përdoret kryesisht për të shërbyer pije apo ushqime të ndryshme, etj.
  • Pastrohet lehtësisht.
Marka / Prodhuesi
JIO
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtepia dhe Tavolina
Pesha
1.6 Kg
Barcode
6971378614394
BNCode
JI000000048O

Detajet

Dimensionet
2 Copë
Ngjyra
Materiali
Inoks Çelik

Produkte të ngjashme

0.117
244.66 KB