Formë Ëmbëlsire Muffin Me 6 Vende, 26 x 18 cm

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Tong

Çmimi: 325,0 Lekë

325,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Formë ëmbëlsire Muffins, formë drejtkëndore, me përmasa 26 x 18 cm.
  • Material me veshje guri që nuk ngjit.
  • Ekstra rezistente ndaj nxehtësisë.
  • Përdoret kryesisht për të bërë Muffins, kekë të vegjël ,etj.
  • Pastrohet lehtësisht.
Marka / Prodhuesi
Tong
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Pesha
0.18 Kg
Barcode
6801651422210
BNCode
TN000003176Y

Detajet

Dimensionet
26 x 18 cm
Ngjyra
Gri
Materiali
Gur

Produkte të ngjashme

0.1742
246.24 KB