ART156 Shtypëse Perimesh dhe Pureje

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Zasaves

Çmimi: 1.540,0 Lekë

1.540,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Shtypëse patatesh.
  • Përdoret kryesisht për të bërë pure, etj.
  • Pastrohet lehtësisht.
Marka / Prodhuesi
Zasaves
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtepia dhe Tavolina
Pesha
1.5 Kg
Barcode
8008108001563
BNCode
ZA000000441S

Detajet

Produkte të ngjashme

0.0988
242.2 KB