Sonifer Mixer me Korent 2në1, 300W, SF-7026

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Sonifer

Çmimi: 3.300,0 Lekë

3.300,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Mixer dore, SF-7026, ngjyrë gri, me fuqi deri në 300 W.
  • Material inoks.
  • Produkti ka përmasa 30 x 18 cm, si edhe gjatësi kabëlli 100 cm.
  • Pajisur me dy modele kokash rrahësesh të ndryshme, për vezët dhe për brumërat.
  • Pajisur me 5 nivele të ndryshme shpejtësie.
  • Pajisur me mbajtësen e mixerit dhe kokave rrahëse.
  • Pastrohet lehtësisht falë pjesëve të çmontueshme.
  • Garanci 6 muaj.
  • Prodhuar nga Sonifer, Spanjë.
Marka / Prodhuesi
Sonifer
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Pesha
1.13 Kg
Barcode
6971184580890
BNCode
SN000002604F

Detajet

Ngjyra
E zeze Gri
Materiali
Inoks

Produkte të ngjashme

0.1414
221.8 KB