Arteg Hapëse Shishe Vere Satin

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Tong

Çmimi: 670,0 Lekë

670,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Arteg hapëse shishesh satin, 19 cm.
  • Material inoks.
  • Përdoret për të hapur shishe vere, etj.
  • Pastrohet lehtësisht.
Marka / Prodhuesi
Tong
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtepia dhe Tavolina
Pesha
0.29 Kg
Barcode
1920212321252
BNCode
TN000002156Y

Detajet

Produkte të ngjashme

0.1247
243.09 KB