RCR Laurus Gota me Fron dhe Shishe 7 Copë

Kodi:

Marka/Prodhuesi: RCR

Çmimi: 3.730,0 Lekë

3.730,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Laurus set gotash me fron bashkë me shishe, punuar me detaje gjethesh, 7 copë
  • Material qelq kristalor
  • Ekstra rezistente ndaj goditjeve dhe gërvishtjeve
  • Përdoren kryesisht për pije të ndryshme, liker, etj
  • Mund të lahen në pjatalarëse
  • Prodhuar nga RCR, Itali
Marka / Prodhuesi
RCR
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtepia dhe Tavolina
Pesha
1.85 Kg
Barcode
8007815732722
BNCode
RC000002080R

Detajet

Produkte të ngjashme

0.1304
243.52 KB