Korkmaz Lara Set Tenxhere Inoksi, 9 Copë

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Korkmaz

Çmimi: 28.600,0 Lekë

28.600,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Set tenxheresh Korkmaz Lara me 9 copë.
  • 1 x tenxhere me kapak, 16 x 9 cm/1.8 lt.
  • 1 x tenxhere me kapak, 20 x 11 cm/3.5 lt.
  • 1 x tenxhereme kapak, 24 x 12 cm/5.5 lt.
  • 1 x tenxhere e cekët, 24 x 6.5 cm/3.0 lt.
  • 1 x tigan, 24 x 5 cm/1.8 lt.
  • Material inoks 18/10.
  • Mund të lahen në pjatalarëse.
  • Ekstra rezistente ndaj nxehtësisë dhe gërvishtjeve.
  • Prodhuar nga Korkmaz, Turqi.

Marka / Prodhuesi
Korkmaz
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Pesha
8.29 Kg
Barcode
8691607019759
BNCode
KM000001696Z

Detajet

Dimensionet
16x9/20x11/24x12/24x6.5/24x5cm
Ngjyra
Argjend
Materiali
Inoks
Vëllimi
1.8/3.5/5.5/3.0/1.8 L

Produkte të ngjashme

0.1335
247.43 KB