Gio Style Active Çantë Shpine Termike 28 Lt

Kodi:

Marka/Prodhuesi: GioStyle

Çmimi: 2.599,0 Lekë

6.500,0 Lekë2.599,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Active çantë shpine termike ngjyrë blu dhe e gjelbër, 28 x 22 x 50h cm, 28 Lt.
  • Material bërë tërësisht nga pëlhura pa PVC dhe i përshtatshëm për kontakt ushqimor me izolim me dendësi të lartë (10 mm).
  • Pastrohet lehtësisht. 
  • Përdoret për të mbajtur ftohtë  ushqime dhe pije të ndryshme.
  • Prodhuar nga Gio Style, Itali.
Marka / Prodhuesi
GioStyle
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Aksesorë për plazh
Pesha
0.7 Kg
Barcode
8000303309161
BNCode
GI000001221S

Detajet

Ngjyra
Gjelbër Blu
Vëllimi
28 L
Dimensionet
28 x 22 x 50 cm

Produkte të ngjashme

0.1331
246.75 KB