Bra Eficient Thikë Buke, 33 x 3 Cm, 1 Copë

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Bra Isogona

Çmimi: 2.110,0 Lekë

3.940,0 Lekë2.110,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Gjatësia e thikës është  33x3 cm.
  • I përbërë nga material inoks, dorezë polipropilene. 
  • Pastrohet edhe në pjatalarëse.
  • Përdoret për prerjen e bukes.
  • Produkti vjen me paketim color box.
  • Prodhuar nga Bra.
Marka / Prodhuesi
Bra Isogona
Ofruar nga
Falcon
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Pesha
0.265 Kg
Barcode
8411796108337
BNCode
BR000005082A

Detajet

Materiali
Inoks Polipropilen
Dimensionet
33x3 cm
Ngjyra
E zeze Portokalli

Produkte të ngjashme

0.1155
243.51 KB