Sonifer Mixer me Korent, 2në1, 300 W, SF-7021

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Sonifer

Çmimi: 4.260,0 Lekë

4.260,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Sonifer Mixer me Korent 2në1, 300 W, SF-7021.
  • Material inoks.
  • Produkti ka përmasa 30 x 18 cm, si edhe gjatësi kabëlli 100 cm.
  • Pajisur me dy modele kokash rrahësesh të ndryshme, për vezët dhe për brumërat.
  • Pajisur me 5 nivele të ndryshme shpejtësie.
  • Pajisur me mbajtësen e mixerit dhe kokave rrahëse.
  • Pastrohet lehtësisht falë pjesëve të çmontueshme.
  • Garanci 6 muaj.
  • Importuar nga Sonifer, Spanjë.
Marka / Prodhuesi
Sonifer
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Pesha
0.6 Kg
Barcode
6971184585017
BNCode
SN000002130F

Detajet

Ngjyra
E zeze Gri
Materiali
Inoks

Produkte të ngjashme

0.158
203.21 KB