Millione Pjata Ëmbëlsire 19 cm, 6 Copë

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Tong

Çmimi: 1.110,0 Lekë

1.850,0 Lekë1.110,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Pjata ëmbëlsire, formë e rrumbullakët, 19 cm, 6 copë.
  • Produkti është i përbërë nga material qelq me dizenjo të ndryshme.
  • Ekstra rezistent ndaj goditjeve.
  • Mund të lahen në pjatalarëse.
Marka / Prodhuesi
Tong
Ofruar nga
Falcon
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Pesha
0.1 Kg
Barcode
1070980434521
BNCode
TN000003055Y

Detajet

Materiali
Qelq
Dimensionet
19 cm
Ngjyra
Transparent
Përbërja
Qelq

Produkte të ngjashme

0.0803
251.56 KB