Inoxriv Medea Libro Valixhe Lugësh, 48 Copë

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Inoxriv

Çmimi: 12.340,0 Lekë

23.940,0 Lekë12.340,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Inoxriv Medea Libro Valixhe Lugësh, 48 Copë
  • 12 x lugë tavoline.
  • 12 x pirunj tavoline.
  • 12 x thikë tavoline.
  • 12 x lugë çaj.
  • Material inoks.
  • Siguron higjenën dhe sigurinë maksimale në kontakt me ushqimin.
  • Mund të lahen në pjatalarëse.
  • Prodhuar nga Inoxriv, Itali.
Marka / Prodhuesi
Inoxriv
Ofruar nga
Falcon
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Pesha
1 Kg
Barcode
8004740020429
BNCode
IN000006288V

Detajet

Produkte të ngjashme

0.1323
253.47 KB