Bra Spicy Set Thikash Me Gersherë, 4 Copë

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Bra Isogona

Çmimi: 5.050,0 Lekë

9.790,0 Lekë5.050,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Bra Spicy Set Thikash Me Gersherë, 4 Copë
  • Material inoks 18/10.
  • Të gjitha pjesët ofrojnë rezistencë dhe qëndrueshmëri të lartë.
  • Prodhuar nga Bra Isogona.
Marka / Prodhuesi
Bra Isogona
Ofruar nga
Falcon
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Pesha
0.595 Kg
Barcode
8411796118275
BNCode
BR000005933A

Detajet

Produkte të ngjashme

0.1766
214.12 KB