Sonifer Mixer me Korent 2në1, 400W, SF-7028

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Sonifer

Çmimi: 3.840,0 Lekë

3.840,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Mixer dore, SF-7028  ngjyrë i kuq, me fuqi deri në 400 W.
  • Pajisur me dy modele kokash rrahësesh të ndryshme, për vezët dhe për brumërat.
  • Pajisur me 5 nivele të ndryshme shpejtësie.
  • Pajisur me mbajtësen e mixerit dhe kokave rrahëse.
  • Pastrohet lehtësisht falë pjesëve të çmontueshme.
  • Garanci 6 muaj.
  • Prodhuar nga Sonifer, Spanjë.
Marka / Prodhuesi
Sonifer
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Pesha
2.2 Kg
Barcode
6971184585666
BNCode
SN000003024F

Detajet

Ngjyra
E kuqe
Materiali
Inoks

Produkte të ngjashme

0.1325
222.46 KB