Gravell Stone Titanium Tigan, 22 Cm

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Meidao

Çmimi: 2.060,0 Lekë

3.830,0 Lekë2.060,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Gravell stone tigan me diametër 22 cm.
  • Material me veshje guri që nuk ngjit.
  • Tigani është 5 cm i thellë dhe diametri i bazës së vogël është 17 cm.
  • I përshtatshëm për të gjitha llojet e sobave.
  • Përdoret kryesisht për të bërë gatime të ndryshme.
  • Pastrohet lehtësisht.
Marka / Prodhuesi
Meidao
Ofruar nga
Falcon
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Pesha
0.3 Kg
Barcode
8054065421395
BNCode
MD000003777O

Detajet

Materiali
Gur
Dimensionet
22 cm
Ngjyra
E zeze

Produkte të ngjashme

0.0878
243.23 KB