Gimi Ghibli Nderëse Rrobash për Ballkon 100 cm

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Gimi

Çmimi: 2.860,0 Lekë

2.860,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Nderëse rrobash 100 cm.
  • Material rezine.
  • Ekstra rezistente ndaj agjentëve atmosferikë.
  • Është portabël dhe kursen hapësirë.
  • Prodhuar nga Gimi, Itali.
Marka / Prodhuesi
Gimi
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtepia dhe Tavolina
Pesha
1.1 Kg
Barcode
8001244885004
BNCode
GI000000226M

Detajet

Dimensionet
99 X 54 Cm
Materiali
Rezinë

Produkte të ngjashme

0.111
240.16 KB