Hapëse dhe Shtypëse me Bazament Druri 7 Copë

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Tong

Çmimi: 2.500,0 Lekë

2.500,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • 1 x thyese arrash;
  • 1 x hapëse konservash;
  • 1 x shtypëse hudhrash;
  • 1 x hapëse verash;
  • 1 x qëruese patatesh;
  • 1 x hapëse shishesh birre;
  • 1 x bazament druri për të mbajtur produktet;
  • Material inoks me pjesë gome te dorezat.
  • Pastrohen lehtësisht.
Marka / Prodhuesi
Tong
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtepia dhe Tavolina
Pesha
0.111 Kg
Barcode
6985297680057
BNCode
TN000001046Y

Detajet

Produkte të ngjashme

0.1158
242.59 KB