Shtypëse Perimesh dhe Pureje ART157

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Zasaves

Çmimi: 1.570,0 Lekë

1.570,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Shtypëse perimesh dhe pureje, ngjyrë gri, 1 copë.
  • Material alumin.
  • Përdoret kryesisht për të bërë pure, etj.
  • Pastrohet lehtësisht.
  • Praktike në përdorim.
Marka / Prodhuesi
Zasaves
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtepia dhe Tavolina
Pesha
0.41 Kg
Barcode
8008108001570
BNCode
ZA000000732S

Detajet

Produkte të ngjashme

0.114
242.24 KB