Bra Infinity Tenxhere me Kapak 36 Cm, 1 Copë

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Bra Isogona

Çmimi: 9.619,0 Lekë

9.619,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Bra
  • Infinity tenxhere me kapak 36 cm.
  • Material bazë alumin 6 mm, veshje Teflon Profile dhe dorezë silikoni ekstra rezistente ndaj nxehtesis.
  • Produkti ka cilësi të lartë me 6******.
  • Përmban kapëse dorezash silikoni që mundësojnë mos depërtimin e nxehtësisë.
  • E përshtatshme për në furrë, së bashku me kapakun e saj.
  • Mund të përdoret në të gjitha llojet e sobave përfshirë dhe ato me induksion.
  • Mund të lahet në pjatalarëse.
  • Nuk përmban element toksikë të tillë si PTFE dhe PFOA.
  • Prodhuar nga Isogona.
Marka / Prodhuesi
Bra Isogona
Ofruar nga
Falcon
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Pesha
4.38 Kg
Barcode
8411796106357
BNCode
BR000000660A

Detajet

Dimensionet
36 cm
Ngjyra
E zeze
Materiali
Teflon
Përbërja
Teflon

Produkte të ngjashme

0.1312
259.52 KB