Gimi Kangoo Karrocë Dore për Blerje Ngjyrë Jeshile

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Gimi

Çmimi: 6.940,0 Lekë

6.940,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Karroca është në ngjyrë jeshile dhe me kapacitet 50 lt.
  • Struktura e saj mundëson ngarkesën maksimale prej 30 kg.
  • Fundi I saj ofron një hapsirë ftohjeje me kapacitet 13 lt.
  • Çanta e karrocës ka material poliestër si dhe strukturë çelik/rezinë.
  • Rezistente ndaj agjentëve atmosferikë.
  • Është e paisur me dy rrota plastike + silikon.
  • Doreza e saj plastike për lehtësi në tërheqje.
  • Mundësohet nga dy xhepa të vegjël të jashtëm me zinxhirë.
  • Pastrohet lehtësisht.
  • Prodhuar nga Gimi. 

Marka / Prodhuesi
Gimi
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtepia dhe Tavolina
Pesha
2.94 Kg
Barcode
8001244019232
BNCode
GI000000129M

Detajet

Ngjyra
Gjelbër

Produkte të ngjashme

0.1032
248.05 KB