Dessini Hekur me Ekran LCD dhe Avull 2800 W

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Dessini

Çmimi: 2.899,0 Lekë

Hekur elektik me avull, materiali çelik-inoks, rezistent ndaj proceseve të korozionit, një produkt ideal për shtëpinë tuaj. I pajisur me : - Pllakë qeramike, e cila pengon djegien dhe ngjitjen e rrobës.

4.800,0 Lekë2.899,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
Hekur elektik me avull, materiali çelik-inoks, rezistent ndaj proceseve të korozionit, një produkt ideal për shtëpinë tuaj

I pajisur me :
- Pllakë qeramike, e cila pengon djegien dhe ngjitjen e rrobës.
- Kordon i zi i kthyeshëm gjatësia: 1.65 m.
- Panel LCD për kontrollin e temperaturës.
- Sistem vetë-pastrimi.
- E pajisur me një grykë hyrëse për ujin me kapak plastik.
- 5 sisteme të ndryshme shpejtësie.
- Shkalla e avullimit: 60 g/min.
- Sistem i avullit: i thatë, spërkatës, vertikal dhe shpërthyes.
- Koha e nxehjes: 1 min
- I përshtatshëm për rroba: najlon, mëndafsh, të leshta, pambuk dhe poliestër.
- I pajisur me sistem automatik fikës, sitem kundra-pikimit, kundra-ndryshkjes.
- Dorezë ergonomike e zezë.
- Kupë e shkallëzuar plastike për ujin.
Marka / Prodhuesi
Dessini
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtepia dhe Tavolina
Pesha
1.265 Kg
Barcode
6917120029788
BNCode
DE000000110S

Detajet

Materiali
Inoks Qeramikë Plastikë Gomë Çelik
Ngjyra
E bardhë E zeze

Produkte të ngjashme

0.0864
254.06 KB