Çajnik me Filtër për Vetëshërbim, 350 Ml

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Tong

Çmimi: 640,0 Lekë

1.180,0 Lekë640,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Çajnik me vetëshërbim me filtër 350 ml.
  • Trup i përbërë nga qelqi i cilësisë së lartë.
  • Rezistent ndaj temperaturave të larta.
  • Përdoret kryesisht për çaj bio, etj.
  • Pastrohet lehtësisht.
Marka / Prodhuesi
Tong
Ofruar nga
Falcon
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Pesha
0.3 Kg
Barcode
6947586500101
BNCode
TN000000185Y

Detajet

Ngjyra
Gri Transparent
Materiali
Qelq Inoks
Vëllimi
0.35 L

Produkte të ngjashme

0.1143
256.43 KB