Ghidini Easy Acea Grirëse Perimesh Multifunksionale

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Ghidini Italy

Çmimi: 2.750,0 Lekë

2.750,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Easy Acea grirëse perimesh me kontenitor, ngjyrë e bardhë dhe e gjelbër.
  • Material plastikë.
  • Pajisur me 2 koka për prerje të madhësive të ndryshme.
  • Pajisur me krehër për pastrimin e prerëseve.
  • Pastrohen lehtësisht.
  • Prodhuar nga Ghidini, Itali.
Marka / Prodhuesi
Ghidini Italy
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtepia dhe Tavolina
Pesha
1 Kg
Barcode
8008636257319
BNCode
GD000000437I

Detajet

Produkte të ngjashme

0.1219
242.41 KB