Surmene Thikë Kuzhine A712-04 1 Copë

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Korkmaz

Çmimi: 6.000,0 Lekë

6.000,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
Surmene Thikë Kuzhine A712-04 1 Copë
Marka / Prodhuesi
Korkmaz
Ofruar nga
Falcon
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Pesha
0.4 Kg
Barcode
8691607712049
BNCode
KM000006304Z

Detajet

Produkte të ngjashme

0.0851
236.07 KB