Formë Ëmbëlsire Me Hapje 26 cm, 2 Pjesë

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Tong

Çmimi: 1.090,0 Lekë

1.090,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Formë ëmbëlsire me hapje rrethore, përbërë nga 2 pjesë.
  • 1 x tavë me hapje me diametër 26 cm.
  • 1 x formë keku me diametër 26 cm.
  • Material çelik.
  • Sipërfaqe jo ngjitëse.
  • Përdoret në furrë.
  • Përdoret për gatimin e ëmbëlsirave te ndryshme.
Marka / Prodhuesi
Tong
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Pesha
1.1 Kg
Barcode
6901651422262
BNCode
TN000000229Y

Detajet

Dimensionet
26 Cm
Ngjyra
Gri
Materiali
Çelik

Produkte të ngjashme

0.1159
243.83 KB