Sonifer Mixer Dore Elektrike 2në1, 300 W, SF-7022

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Sonifer

Çmimi: 3.180,0 Lekë

3.180,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Sonifer mixer dore elektrike, ngjyrë gri dhe të zezë, 300 W.
  • Material inoks.
  • Produkti ka përmasa 30 x 18 cm, si edhe gjatësi kabëlli 100 cm.
  • Pajisur me dy modele kokash rrahësesh të ndryshme, për vezët dhe për brumërat.
  • Pajisur me 5 nivele të ndryshme shpejtësie.
  • Pajisur me mbajtësen e mixerit dhe kokave rrahëse.
  • Pastrohet lehtësisht falë pjesëve të çmontueshme.
  • Garanci 6 muaj.
  • Prodhuar nga Sonifer, Spanjë.
Marka / Prodhuesi
Sonifer
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Pesha
1.28 Kg
Barcode
6971184585024
BNCode
SN000001841F

Detajet

Ngjyra
E zeze Gri
Materiali
Inoks

Produkte të ngjashme

0.1102
222.21 KB