Pompea Shapka Plazhi Blu me Spirance për Femra, të masës 40, Model 267

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Pompea

Çmimi: 750,0 Lekë

750,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Shapka plazhi me gisht për femra
  • Produkti ka masën 40
  • Materiali i shtrojës dhe rripave është prej gome
  • Ngjyra e produktit është blu me spirancë
Marka / Prodhuesi
Pompea
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Veshje dhe modë
Pesha
0.15 Kg
Barcode
BNCode
PO000001285A

Detajet

Materiali
Gomë
Ngjyra
Blu
Masa
40
Gjinia
Femra

Produkte të ngjashme

0.1281
258.98 KB