Rcr Timless Gota pa Fron B2 me Shishe Btw 7 Copë

Kodi:

Marka/Prodhuesi: RCR

Çmimi: 3.970,0 Lekë

3.970,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Gota me formë të rrumbullakët dhe vëllim 31 cl.
  • Shishe me vëllim 75 cl.
  • Material qelq kristalor.
  • Mund të përdoren për pije të ndryshme, kryesisht për whiskey. 
  • Pastrohen dhe në pjatalarëse.
  • Prodhuar nga RCR.
Marka / Prodhuesi
RCR
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtepia dhe Tavolina
Pesha
3.6 Kg
Barcode
8007815732715
BNCode
RC000001159R

Detajet

Ngjyra
Transparent
Materiali
Qelq

Produkte të ngjashme

0.114
246.09 KB