Sonifer Tostier Grillë Elektrike, 1800 W, SF-6058

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Sonifer

Çmimi: 6.150,0 Lekë

6.150,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Sonifer tostier/grillë elektrike 1800 W.
  • Material çelik-inoks me dorezë alumini.
  • Përmasat 34 x 26 x 12 cm, si edhe gjatësi kabëlli 75 cm.
  • Pllakat me veshje kundër ngjitjes dhe përmasa 24 x 28 cm.
  • Temperaturë e njëtrajtshme.
  • Mundësi hapjeje 180 gradë duke e kthyer në grillë.
  • Përdoret si tostier dhe grillë për mish apo perime të ndryshme.
  • Pastrohet lehtësisht.
  • Garanci 3 muaj.
  • Prodhuar nga Sonifer, Spanjë.
Marka / Prodhuesi
Sonifer
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Pesha
3.39 Kg
Barcode
6971184583013
BNCode
SN000001808F

Detajet

Dimensionet
34 x 26 x 12 cm
Materiali
Inoks Alumin
Ngjyra
E zeze

Produkte të ngjashme

0.1139
243.05 KB