Pyrex Tas me Kapak 26X23 cm

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Pyrex

Çmimi: 1.550,0 Lekë

1.550,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Tas i rrumbullakët, transparent, me përmasa 26 x 23 cm.
  • Material qelq me kapak plastik.
  • Me mbyllje hermetike, rezistent ndaj goditjeve dhe ndryshimit të temperaturave.
  • Përdoret për gatime në furrë, sallatë, për ruatjen e ushqimeve në frigorifer, etj.
  • Mund të lahet në pjatalarëse.
  • Prodhuar nga Pyrex, Francë.
Marka / Prodhuesi
Pyrex
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtepia dhe Tavolina
Pesha
1 Kg
Barcode
3426470279659
BNCode
PY000000285R

Detajet

Ngjyra
Transparent
Materiali
Qelq Plastikë
Dimensionet
26 x 26 Cm

Produkte të ngjashme

0.1155
246.37 KB