Tenxhere me veshje Guri Gravell, 24 cm

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Meidao

Çmimi: 2.299,0 Lekë

Tenxherja ka trup alumini të pastër, shtresë të brendshme jo ngjitëse, një shtresë speciale me efekt guri dhe mikro grimca minerale të përforcuar me titanium të cilat rrisin rezistencën ndaj gërvishtjeve dhe ngjitjes. Ruan gjithë aromën natyrale të ushqimeve duke gatuar pa vaj ose yndyrë.

3.200,0 Lekë2.299,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
Tenxherja ka trup alumini të pastër, shtresë të brendshme jo ngjitëse, një shtresë speciale me efekt guri dhe mikro grimca minerale të përforcuar me titanium të cilat rrisin rezistencën ndaj gërvishtjeve dhe ngjitjes. Ruan gjithë aromën natyrale të ushqimeve duke gatuar pa vaj ose yndyrë. Mund të përdoret në të gjitha sobat: me gaz, qeramike, halogjen dhe jashtëzakonisht efikase tek ato me induksion.

Karakteristika:
- Me 6 shtresa
- Alumin i pastër 99.5%,
- Shtresë jo ngjitëse.
- Doreza ergonomike të cilat pengojnë transmetimin e nxehtësisë.
- E lehtë për tu pastruar
- Nuk përmban elementë toksikë të tillë si NICKEL, CADMIUM dhe PFOA.
Marka / Prodhuesi
Meidao
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtepia dhe Tavolina
Pesha
1.854 Kg
Barcode
8050563120112
BNCode
MD000000113O

Detajet

Ngjyra
Gri
Materiali
Gur

Produkte të ngjashme

0.0844
254.49 KB