Gimi Twin Karrocë Dore për Blerje Ngjyrë Blu

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Gimi

Çmimi: 5.870,0 Lekë

5.870,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Karroca është në ngjyrë blu dhe me kapacitet 56 lt.
  • Struktura e saj mundëson ngarkesën maksimale prej 30 kg.
  • Çanta e karrocës ka material poliestër si dhe strukturë çeliku.
  • Mbulesë rezistente ndaj ujit.
  • Është e paisur me 6 rrota plastike + silikon.
  • Doreza e saj plastike për lehtësi në tërheqje.
  • Mundësohet nga dy xhepa me zinxhirë.
  • Pastrohet lehtësisht.
  • Prodhuar nga Gimi.

Marka / Prodhuesi
Gimi
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtepia dhe Tavolina
Pesha
2.8 Kg
Barcode
8001244013308
BNCode
GI000000127M

Detajet

Ngjyra
E bardhë Blu

Produkte të ngjashme

0.1089
238.92 KB